Joan Miquel Oliver dona el tret de sortida a la tercera edició del Recòndit a Esponellà

La programació inclou 32 artistes que actuaran en diferents pobles del Pla de l'Estany

Joan Miquel Oliver ha donat el tret de sortida aquest diumenge a la tercera edició del festival Recòndit. Ho ha fet amb un concert matinal al castell d'Esponellà (Pla de l'Estany), que forma part de la seva gira en solitari i en acústic 'Totsolet' i que ha mobilitzat un públic que ha omplert tot l'espai.

L'estrena del Recòndit també ha estat la primera oportunitat per tastar la ReconWit, una cervesa artesanal creada exclusivament pel festival i inspirada en el projecte. La programació del festival inclou un total de 32 artistes que actuaran a diferents pobles de la comarca d'ara fins al mes d'octubre. La pròxima actuació serà el solo a piano de Clara Peya, que es farà el 15 d'abril a Serinyà.

Abans del concert, s'ha celebrat la primera de les caminades del cicle 'Fem Drecera', organitzada pel Consell Esportiu del Pla de l'Estany i que es fa coincidir amb algunes de les dates del Recòndit. A més, els infants han pogut gaudir de la proposta matinal amb un taller de malabars que s'ha instal·lat al mateix Castell d'Esponellà abans del concert.

Programació

La propera cita del Recòndit serà el dissabte 15 d'abril a Serinyà, amb l'actuació solo a piano de Clara Peya, i la programació també farà parada aquest mes a Crespià, el 16 d'abril amb Selma Bruna; a Camós, el 22 d'abril amb Llars i Roger Torné, i a Fontcoberta, el 29 d'abril amb el concert de Manu Guix. El Recòndit s'allargarà fins al mes d'octubre amb una programació que oferirà un total de 24 dates i 32 artistes i que també passarà per Palol de Revardit, Sant Miquel de Campmajor i Vilademuls.

Segons l'organització, el Recòndit vol ser "un projecte de comarca, que aposta per descentralitzar l'oferta cultural de les grans ciutats i que vol reivindicar el paper que han de tenir els petits municipis i les zones rurals en el món cultural". I ho fa "amb una programació equiparable a la que pot tenir qualsevol gran ciutat".