La pianista Yuja Wang clourà la temporada de clàssica a l'Auditori

La mediàtica artista s'ha posicionat com una de les millors intèrprets del moment

L’Auditori de Girona es vesteix de gala per rebre el proper dimecres 22 de maig a les nou del vespre una de les pianistes més reconegudes del panorama actual: Yuja Wang. Aquesta pianista xinesa de 26 anys i que enregistra en exclusiva per Deutsche Grammophon, és coneguda internacionalment per la seva espontaneïtat, precisió, profunditat i carisma sobre l’escenari.
 
Yuja ha rebut elogis pel seu domini sobre les exigències tècniques més complexes de repertori, la profunditat de la seva comprensió musical, així com per les seves fresques interpretacions i una presència agradable i carismàtica sobre l’escenari.
 
Yuja ha ofert recitals a les principals ciutats d’Àsia, Europa i Nord Amèrica. És una apassionada de la música de cambra i participa regularment en diversos festivals arreu del món. El març de 2011 Yuja va interpretar una sèrie de tres concerts de música de cambra al Salle Pleyel de París amb els solistes de la Filharmònica de Berlín. Va fer el seu recital debut al Stern Hall del Carnegie Hall l’octubre del 2011. També ha treballat amb els directors més reconeguts, com ara Claudio Abbado, Daniel Barenboim, Gustavo Dudamel, Charles Dutoit, Daniele Gatti, Valerie Gergiev, Mikko Franck, Manfred Honeck, Pietari Inkinen, Lorin Maazel, Kurt Masur, Sir Roger Norrington, Antonio Pappano, Yuri Temirkanov, Michael Tilson-Thomas i Pinchas Zukerman.