La investigació determina que l'incendi a l'entrada sud de Girona es va originar a l'ETG

Tanmateix els Mossos no n'han pogut determinar-ne les causes

La investigació dels Mossos d'Esquadra per tal de determinar on va començar l'incendi que va afectar el concessionari de motocicletes Basoli i l'Escola Tècnica (ETG) ha determinat que el foc es va iniciar en aquest centre d'ensenyament.

El cos de policia ja ha entregat l'atestat al jutjat de Girona amb les seves conclusions tot i que no n'han pogut determinar les causes. Les flames van començar, més concretament, a la coberta de l'ETG i des d'allà es va propagar a la resta de naus del voltant.

Precisament, des de l'empresa Basoli ja es va emetre un comunicat el mateix dia dels fets per tal de desmentir a diversos mitjans de comunicació, la majoria d'àmbit nacional, que donaven per fet que les flames s'havien originat a les seves instal·lacions, negant aquesta hipòtesis i demanant que s'esperès al resultat de les investigacions per part de la policia científica.

Les flames, que es van iniciar a les 21:39h van afectar gairebé 7.000 metres quadrats de superfície, calcinant el concessionari l'ETG, on 700 alumenes es van quedar sense poder anar a classe. En total hi van participar 20 dotacions dels Bombers de la Generalitat que no van donar el foc per controlat fins l'endemà a les 2:55h.