Isabel Rigat tornarà a encapçalar la llista de Sant Joan Plural les properes eleccions

Joan Timonet serà el número dos

Aquest divendres al vespre s’ha presentat públicament la candidatura de Sant Joan Plural - AM al prat de Can Miquelet de Sant Joan les Fonts (Garrotxa) per les properes eleccions municipals. L’actual cap de l’oposició a l’ajuntament, Isabel Rigat, tornarà a encapçalar la llista i ha destacat que “hem treballat per fer una llista plural, amb gent de totes les edats i amb representació de tots els nuclis del municipi i de tots els àmbits: social, associatiu i empresarial.

Durant l’acte de presentació, la candidata també ha manifestat que “és una llista que combina experiència i, a la vegada, és una llista renovada per poder ser un reflex del nostre municipi. Totes les persones que formem la llista estem compromeses amb Sant Joan les Fonts i treballarem amb una gran il·lusió i estima cap al nostre poble”.

“Volem formar part d’una nova etapa de la història del municipi i fer de Sant Joan les Fonts el millor lloc on viure. Som un equip que volem liderar un govern municipal amb una clara aposta per transformar el municipi en un lloc més sostenible, proper i on tots els nuclis se sentin representats”, ha afegit.

Rigat ha estat acompanyada d’alguna de les persones que formaran part de la llista com el número dos, Joan Timonet, amb qui farà tàndem al capdavant de la candidatura. També l’han acompanyat Carme Plana, Isabel Teixidor, Gerard Serrat i Salvador Aguado.