Esquerra presenta Marc Calvet com a candidat per Torroella de Montgrí i l’Estartit

L'actual tinent d'alcalde assenyala l'habitatge i l'espai públic com a principals reptes

Esquerra de Torroella de Montgrí i l'Estartit (Baix Empordà) ha presentat aquest divendres a Marc Calvet com a candidat per les eleccions municipals. L’acte s’ha celebrat al Museu de la Mediterrània i ha comptat amb la participació de la diputada al Congrés, Montse Bassa, i amb la presència del diputat al Congrés, Joan Margall.

Durant la seva presentació, l’actual tinent d’alcalde s’ha centrat en explicar algunes de les línies amb les quals voldran treballar pel municipi: “Durant els propers anys a Torroella de Montgrí i l’Estartit caldrà prendre decisions valentes en matèria d’habitatge, de disseny de l’espai públic, de mobilitat i de promoció econòmica”. “Volem trencar amb l’abandonament dels nuclis urbans i amb les barreres que fan que molts joves no puguin arrelar-se al municipi”, ha afegit.

Calvet ha assegurat també que “les velles polítiques dels anys noranta ja no ens són útils, cal canviar-les, i amb aquesta idea encarem les properes eleccions municipals. Volem liderar un nou govern que miri clarament cap al futur que volem assolir”. “En definitiva, volem construir un municipi republicà, feminisita, just, pròsper i respectuós amb el seu entorn i la seva història”, ha destacat. 

Finalment, el candidat ha agraït el suport rebut per tornar a encapçalar el projecte republicà a Torroella de Montgrí i l’Estartit i ha assegurat que “Esquerra Republicana de Torroella de Montgrí i l’Estartit està format per un gran equip de persones que volen continuar treballant pel municipi a través de propostes i accions valentes que millorin el benestar dels veïns”.