El Consell Comarcal de la Selva dona suport a la celebració de la Ryder Cup al PGA Catalunya

El ple ha tombat una moció de rebuig que havia introduït la CUP

El ple de Consell Comarcal de la Selva dona suport a la Ryder Cup 2031 a Caldes de Malavella. En la sessió d’aquest dimarts, el ple ha tractat aquesta qüestió en una moció presentada pel grup comarcal de la CUP-AMUNT, atenent la repercussió comarcal de la proposta d’aquesta competició esportiva.

Aquest rebuig per part d’aquesta formació no ha prosperat i, després d’una esmena introduïda per part d’ERC, la major part dels grups del ple han donat suport que Caldes de Malavella aculli un dels esdeveniments esportius més importants del món, que es celebraria al PGA Catalunya de Caldes de Malavella, actualment Camiral Golf & Welness.

Així, els grups de Junts per Catalunya, Independents de la Selva, PSC-CP i ERC han donat suport a aquesta competició esportiva que se celebra cada dos anys entre els millors golfistes dels Estats Units i Europa.

En aquest sentit, els portaveus d’aquestes formacions han manifestat públicament els beneficis que comportarà al territori un esdeveniment d’aquestes característiques. Tots els portaveus de les formacions, que han votat favorablement, han destacat que és molt important que se sàpiga el retorn real que tindrà per al territori i com revertirà aquest projecte en la ciutadania.