Detenen una parella per robar a l'interior d'un vehicle i en una casa

Ambdós van fugir després de ser sorpresos pels propietaris però van poder ser interceptats poc després

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 13 de maig una parella acusada de cometre un robatori a l'interior d'un vehicle a Figueres i minuts després un robatori amb força a l'interior d'un domicili del Far Empordà. Els agents van rebre al vespre un avís del robatori amb força al'interior d'un vehicle en un pàrquing de sorra de la N-260, a Figueres, i mitja hora més tard, van rebre un altre requeriment pel robatori a l'interior d'un domicili al Far d'Empordà.

Els propietaris es trobaven a l'interior quan els detinguts van intentar accedir, que en ser sorpreses van fugir primer, tot i que van poder ser interceptats instants després. La dona es va amagar a l'interior del vehicle amb què viatjaven i l'altre va fugir per uns camps de conreu. Una de les dotacions policials va trobar la noia, que va negar-se a ser idnentificada i va presentar resistència als agents abans de ser detinguda. Tot seguit, altres patrulles van interceptar l'altre sospitós. Els agents van identificar, escorcollar i detenir a l'home, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força.

Els Mossos van determinar que tant els fets de Figueres com els del Far d'Empordà eren obra dels mateixos autors. Els detinguts són una dona de 18 anys, sense domicili conegut, i un home de 22 anys, amb domicili a Cagnes Sur Mer (França), ambdós de nacionalitat francesa i amb antecedents. Després de declarar davant del jutjat de guàrdia de Figueres, van quedar en llibertat amb càrrecs.