Cassà de la Selva presenta onze rutes per a fer en família entorn el municipi

Tenen entre 2 i 21 quilòmetres i són temàtiques

Cassà de la Selva (Gironès) ha presentat el projecte "Rutes de Cassà, vila surera". Es tracta del disseny i posada en valor d’onze rutes que recorren l’entorn natural del municipi, juntament amb la creació d’un mapa que les recull i les dona a conèixer al visitant. Dues d’aquestes rutes segueixen els diferents punts d’interès de patrimoni cultural i històric del municipi, la Ruta del suro i la ruta Cassà sota les bombes.

Les rutes plantegen recorreguts d’entre 2 i 21 quilòmetres per a tots els nivells i tota la família, el mapa descriu les possibilitats de cada ruta, si es recomana seguir-la en bicicleta o a peu, el desnivell i la dificultat.

A més del mapa també s’han instal·lat plafons informatius a l’estació i a la zona esportiva, a l’àrea d’autocaravanes, en el trajecte de les Vies Verdes, pel nucli del municipi i amb informació sobre les rutes, i s’han  col·locat senyals amb indicacions sobre els nous itineraris que s’han dissenyat tenint en compte els criteris de sostenibilitat per tal de generar el menor impacte possible al territori i alhora permetre una correcta orientació de l’usuari.

El projecte també inclou la posada en marxa d’una nova pàgina web turística on s’ha estructurat la informació sobre les rutes, amb enllaços i informació descarregable adreçada tant als visitants com a la població local. Conscients que la informació és dinàmica, el seu contingut s’ampliarà amb els nous esdeveniments , propostes i projectes d’interès turístic del municipi i també es publicarà en quatre idiomes.

El web  inclou un recull dels actes més destacats del municipi,  informació genèrica sobre la història, els equipaments i l’entorn, i també informació dels serveis actualitzada (allotjaments, restaurants, mapes, entre d'altres).