Detinguts tres joves mentre carregaven un cotxe amb objectes robats d'una casa de Bescanó

Un no tenia carnet de conduir i dos d'ells van agredir els Mossos durant la detenció

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Salt van detenir el passat dimarts tres joves de 19, 23 i 24 anys, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força a domicilis. A més,  al detingut de 24 anys se’l va detenir per usurpació d’estat civil i resistència als agents de l’autoritat i el de 23 anys, per conduir sense haver obtingut mai el permís de conduir i atemptat contra els agents de l’autoritat.

El passat dimarts, pels volts de les 7 de la tarda, es va rebre l’avís per un robatori amb força en una casa de la població de Bescanó (Gironès). Quan els mossos van arribar van veure un vehicle parat al mig del carrer amb el maleter obert i carregat d’objectes. Tot seguit, van aconseguir detenir els tres lladres in fraganti.

Als detinguts també se’ls relaciona amb un altre robatori, comès dues hores abans, en un habitatge a Sant Gregori. Els agents van recuperar part dels objectes sostrets en aquesta casa al vehicle dels lladres.

Durant la detenció, dos dels presumptes autors van agredir i resistir-se activament als agents. A més, el conductor del vehicle no disposava de carnet de conduir. Un d’ells es va identificar amb un nom i document d’identitat que no eren els seus.