Una baralla multitudinària al carrer acaba amb cinc detinguts i un pis incendiat a la Jonquera

Els Mossos han iniciat una investigació per veure si els fets estan relacionats

Una baralla multitudinària va acabar amb cinc persones detingudes aquest dilluns a la Jonquera (Alt Empordà) després que es donessin una batussa a cops de pal i pedres.

L'incident va tenir lloc pels voltants de les 14:15h quan agents de la Policia Nacional es van topar amb la confrontació entre dos grups en ple carrer. Immediatament van avisar a la Guàrdia Civil i els Mossos d'Esquadra sol·licitant reforços.

Els agents de policia van aconseguir reduir cinc homes, un dels quals estava ferit però no de gravetat segons ha informat Diari de Girona. Tots els detinguts tenen entre 22 i 32 anys i estan acusats d'un suposat delicte de lesions.

Tots ells són d'origen estranger i la Policia Nacional ha avançat que revisarà la seva situació a Espanya un cop hagin passat a disposició judicial. En cas que algun d'ells es trobi en situació irregular incomplint la llei d'estrangeria podria ser expulsat del país.

Incendi simultani

Mentre la baralla s'estava produint al carrer, els Bombers de la Generalitat van rebre un avís de que s'estava incendiant un pis al carrer Nord. Alguns testimonis han assegurat al mateix rotatiu que implicats en la baralla haurien anat fins la finestra del domicili, que es trobava ocupat, i li haurien calat foc.

Agents de la secció d'investigació dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres han obert una investigació.