Topada entre dos vehicles, un d'ells aturat al voral, a la C-31 a Santa Cristina d'Aro

Un dels cotxes s'havia avariat just davant la sortida cap a Sant Feliu de Guíxols

ACTUALITZACIÓ 10:13h | Una avaria ha acabat en accident de trànsit aquesta passada nit després que un vehicle s'ha aturat al voral de la C-31 en direcció Girona dins el terme de Santa Cristina d'Aro (Baix Empordà) en un tram proper a la sortida cap a Sant Feliu de Guíxols i un segon turisme ha xocat contra ell segons ha pogut saber El Gerió Digital i han confirmat fonts del Servei Català de Trànsit (SCT).

Els fets han tingut lloc pels voltants de les 21:30 quan un cotxe s'ha aturat al marge de la carretera en el punt quilomètric 310, poc abans de la sortida. Alguns conductors han fet senyals lluminoses i acústiques al vehicle avariat al voral alertant-lo de la perillositat de la seva ubicació i a les 21:41h un turisme ha impactat contra el cotxe.

Fins allà s'hi han desplaçat unitats dels Mossos d'Esquadra i diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat que han netejat la calçada. També s'hi han personat dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que han atès a les tres persones implicades, una il·lesa i dues d'elles han resultat ferides menys greus que han traslladat en ambulància a l'hospital de Palamós.