Fins a 32 empreses rebran el distintiu del Pla d'Accessibilitat Turística del Baix Empordà

L'acte tindrà lloc el 28 de març al Terracotta Museu de la Bisbal

El proper 28 de març el Terracotta Museu de Ceràmica de la Bisbal acollirà el lliurament dels distintius del Pla d’Accessibilitat Turística del Baix Empordà, experiència pionera a Catalunya. Per tercera vegada es premiaran empreses i serveis turístics que promouen un turisme inclusiu. 32 empreses i recursos turístics entre empreses d’allotjament, de restauració, d’activitats d’oci, museus, oficines de turisme, platges, itineraris per centres històrics i itineraris a la natura.

En l’acte es farà entrega d’un diploma de reconeixement a cada empresa i/o servei turístic i un adhesiu referent al tipus de discapacitat al que hagin adaptat la seva oferta. Hi ha distintius que corresponen a la discapacitat visual, auditiva, usuaris de cadira de rodes, mobilitat reduïda i necessitats especials per a famílies.

El Pla d’Accessibilitat Turística del Baix Empordà té per objectiu posar en valor la comarca com a destinació de turisme accessible i generar un nou valor diferencial i qualitatiu en la competitivitat turística que ofereix la comarca.

Els destinataris d’aquest projecte són, en primer lloc, tots aquells espais públics i privats que formen part de l’oferta turística del Baix Empordà i que volen millorar la seva accessibilitat turística, com són oficines de turisme, espais naturals, recursos culturals, empreses d’allotjament, restaurants, empreses de turisme actiu, etc. Els destinataris finals són turistes, visitants i totes aquelles persones que tenen algun tipus de discapacitat (física o motriu, sensorial o intel·lectual), mobilitat reduïda o necessitats especials.