ERC presenta oficialment a Anna Massot com a candidata per Castelló d’Empúries

Es presenta per primer cop com a cap de llista, donant relleu a Salvi Güell

Anna Massot s’ha presentat oficialment com la candidata d’Esquerra Republicana a Castelló d’Empúries (Alt Empordà) per les properes eleccions municipals del mes de maig. En un acte celebrat aquest migdia a l’Hort de Santa Clara, l’actual primera tinent d’alcalde ha estat acompanyada de l’exconsellera Dolors Bassa, i de l’actual alcalde de la població, Salvi Güell.

Massot, que encapçalarà per primera vegada la candidatura a Castelló d’Empúries i Empuriabrava, ha assegurat que “encaro aquest repte amb molta il·lusió i amb molta responsabilitat, i amb el convenciment que puc aportar aspectes positius al meu poble. L’experiència acumulada fa que em senti preparada per entomar aquest repte amb garanties i em comprometo a posar tota la meva dedicació a treballar per a tothom”.

També ha explicat que encara aquesta nova posició “amb vocació de servei públic, honestedat i humilitat, però també amb la força i l’energia necessàries per dur-ho a terme, i amb la plena consciència que ens devem als ciutadans i ciutadanes, i no al revés”.

A l’acte d’avui s’ha destacat que “apostem per renovar el projecte de municipi amb ambició, que tingui en compte les necessitats i demandes de la població, amb la mirada centrada en les polítiques socials, que han de ser una prioritat per garantir el benestar i la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes”. Així mateix, s'ha posat èmfasi amb que “cal potenciar els atractius del municipi, que permetin un desenvolupament econòmic sostenible i diversificat”.

Ha destacat que “és fonamental tenir clar el model de municipi que volem, amb un horitzó a llarg termini, i no només per 4 anys, i desenvolupar un projecte que combini accions de més llarg recorregut amb donar resposta a les necessitats urgents i actuals”.

Massot ha incidit amb que “tot això ho farem de la mà de les persones, del teixit associatiu i empresarial del nostre municipi, perquè treballem per la gent però també amb la gent. Ens avala la feina feta i el compromís amb la ciutadania, som garantia de compliment dels compromisos adquirits”.

Durant la seva presentació, Massot també ha reivindicat la feina feta al municipi i ha afirmat que “tenim un fort compromís amb Castelló d’Empúries i així ho hem demostrat aquests anys. Tenim projecte i tenim a tot un equip de persones cohesionat i compromès que vol continuar treballant per seguir impulsant polítiques valentes i necessàries per millorar el benestar de tots els veïns i respondre a les necessitats del municipi”.

També ha dit que “properament presentarem les nostres propostes i programa de manera més concreta, així com la llista sencera de l'equip de dones i homes que formen part de la família d’Esquerra Republicana de Catalunya a Castelló d’Empúries”.

Finalment, la candidata ha agraït el suport de Bassa i Güell, així com de la resta d’assistents a l’acte: “Moltes gràcies per acompanyar-me en un dia tant important i per donar-me el suport per encarar aquest nou repte d’encapçalar el nostre projecte”.