Presenten Lluís Barnés com a candidat a l'alcaldia a Riudellots de la Selva

El republicà reivindica la necessitat d’una bona gestió administrativa al municipi

Lluís Barnés ja és oficialment el candidat d’ERC a les municipals per Riudellots de la Selva. En un acte celebrat ahir i que ha comptat amb la presència del diputat al Parlament de Catalunya, Jordi Orobitg; el director dels serveis territorials de Cultura a Girona, Josep Calataiud; i del president de la Federació comarcal d’ERC de la Selva, Albert Sanz, Barnés la seva voluntat de liderar el canvi a Riudellots de la Selva: “Tenim un somni, retornar Riudellots de la Selva a la gent. Volem un ajuntament amable que pensi en les persones, obert i transparent”. 

Barnés ha reiterat que “volem una vida de poble i un poble amb vida”. En el seu discurs, l’actual regidor del municipi s’ha mostrat ferm i convençut del treball realitzat fins ara i ha volgut agrair a tots els companys que l’han ajudat a tirar endavant el projecte d’ERC a Riudellots: “Hem fet bona feina a l’oposició, i això la gent ho té present. Ara toca governar per poder transformar. Riudellots necessita un govern local de persones amb experiència, preparades i compromeses, que sigui una garantia de bona gestió”. 

Així mateix, el candidat ha remarcat la importància de formar un equip de govern pròxim i empàtic: “Un govern municipal necessita de persones amb experiència, preparades i compromeses, i l’equip d’ERC a Riudellots té aquestes qualitats”.

Finalment, Barnés també ha presentat el seu lema #AraSíRiudellots i ha volgut agrair l'assistència: “Vull agrair-vos a tots i a totes el suport que m’heu donat. Així doncs, faig meu l'encàrrec de liderar el canvi que Riudellots de la Selva necessita”. “Volem un ajuntament amable que pensi en les persones, obert i transparent”, ha conclòs.