Castelló d'Empúries destina de nou 250.000 euros als pressupostos participats

Els veïns poden escollir les seves propostes fins el 20 d'abril

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries (Alt Empordà), a través de la Regidoria de Participació Ciutadana, impulsa enguany la sisena edició del Pressupost Participatiu. Els veïns tindran l’oportunitat un any més de decidir a quins projectes volen destinar la partida econòmica del pressupost municipal que el consistori reserva per aquest projecte; i que enguany torna a ascendir fins als 250.000 euros.

Aquest divendres el consistori ha presentat públicament el projecte en un acte públic celebrat a la Sala Gòtica. Anna Massot, regidora de Participació Ciutadana, explica que“donada la bona acceptació que ha tingut fins ara la iniciativa, volem continuar consolidant i fent créixer aquest projecte.

Per això, enguany ampliem els punts de recollida de propostes amb la col·laboració dels Instituts del municipi i hi tornem a destinar una partida de 250.000 euros. Animem tots els veïns i veïnes a prendre-hi part activament, conscients que totes les propostes que ens arribin poden representar un salt qualitatiu per a la comunitat”.

Per la seva part, l’alcalde Salvi Güell, valora que “any rere any el projecte de Pressupost Participatiu ens ha vingut demostrant que tenim una població activa i decidida a tenir veu i vot en la construcció del municipi que volem entre totes i tots. La participació ciutadana és clau per avançar junts i creiem fermament en el potencial que tenen projectes com aquest a l’hora d’empoderar els nostres veïns i veïnes”.

Les propostes es poden escollir a través de votació al web dissenyat específicament.