Fem Cassà aprova la candidatura de 27 persones que presentarà a les eleccions municipals

La plataforma ha inclòs persones que havien han format part o encapçalat candidatures d'altres espais polítics

La plataforma Fem Cassà, formada per persones i entitats d’un ampli ventall d’opcions polítiques i entitats del municipi de Cassà de la Selva (Gironès), ha aprovat les 27 persones que formaran part de la candidatura que concorrerà a les eleccions municipals del mes de maig.

En una trobada celebrada el divendres 17 de març al vespre, la candidatura ha estat aprovada per  unanimitat dels assistents. El mes de gener, Fem Cassà ja va presentar les persones que acompanyen Pau Presas, alcaldable de la plataforma ciutadana, als primers llocs de la candidatura. Ara, s’ha aprovat la composició de tota la candidatura, formada per 17 titulars i 10 suplents, que es presentarà a les properes eleccions municipals del 28 de maig.

A la llista de Fem Cassà hi destaca la presència de persones vinculades a entitats, però també de persones que en algun moment han format part o han encapçalat candidatures de diversos espais polítics a les eleccions municipals de Cassà de la Selva, tal com ja s’ha anat visualitzant des de la presentació de la plataforma ciutadana.

Moltes d’elles també estan vinculades a entitats del poble, tan culturals com esportives, al món educatiu, al comerç local, als veïnats, a la indústria o a l’associacionisme.

El candidat a l’alcaldia, Pau Presas, ha destacat que “Fem Cassà som un equip fort, pensat i preparat per governar, per prendre decisions valentes i per tirar endavant el projecte i les accions que calen a Cassà”. Així mateix ha manifestat que la candidatura compta “amb persones amb experiència i coneixement dels diversos àmbits que calen per governar el nostre ajuntament”. “Ens presentem a les properes eleccions municipals amb la voluntat de guanyar-les i poder dur a terme el programa que hem elaborat”, ha conclòs.

La llista de Fem Cassà està formada per les següents persones:

 1. Pau Presas i Bertran
 2. Sílvia Simon Rabasseda
 3. Àlex Font Rico
 4. Cristina Castañé Oliveras
 5. Albert Arderiu Burcet
 6. Ester Ayala Estrella
 7. Eduard Fusté Bosch
 8. Esther Domínguez Tarré
 9. Joan Cañigueral Casellas
 10. M. Rosa Costa Vidal
 11. Jordina Malagon Teixidor
 12. Gerard Erena i Rubirola
 13. Esther del Moral Rigau
 14. Àlex Capdevila Fontanals
 15. Rosa Castelló Picart
 16. Mohamed Chaigar Atrakzi
 17. Maria Bosch Fuyà
 18. Eloi Madrià i Roure
 19. Xènia Carreras Lloveras
 20. Jordi Rieradevall Tarrés
 21. Mariona Xirgu Costa
 22. Lluís Serra Roura
 23. Sílvia Soliguer Fernandez
 24. Aureli Hernandez Minobis
 25. Isabel Carbó Martí
 26. Cristina Vilà Pibernat
 27. Marc Mascort Bou

En el transcurs de la trobada s’han aprovat les principals línies del programa electoral de Fem Cassà elaborades de les necessitats i propostes recollides en les diverses trobades sectorials que ha organitzat Fem Cassà i que s’aniran fent públiques les properes setmanes.

Des de la plataforma s’ha fet especial èmfasi en l’elaboració del programa electoral, fent un exercici que qualifiquen com a  “necessari, atrevit i valent, per explicar de manera detallada i concreta què creiem que necessita el nostre poble”.

Pau Presas ha explicat: “en la gestió d’un ajuntament de la mida i pressupost com el nostre no podem improvisar, i cal saber cap on volem anar per tal de poder prendre les decisions correctes quan toquin.

Aquesta planificació és especialment important quan parlem de les inversions que necessita el nostre poble. Si disposem d’una bona planificació, si sabem què i com ho volem fer és molt més fàcil poder aconseguir la col·laboració i el finançament d’altres institucions per tirar endavant projectes d’envergadura.

A més, el procés de definir quin Cassà volem permet també generar consensos, recollir noves idees i punts de vista, i arribar a grans acords sobre com ha de ser i què necessita el nostre poble.

Aquest darrer any, Fem Cassà hem estat treballant per recollir les opinions i necessitats a peu de carrer, parlant amb la gent, amb les entitats, les empreses, els comerços. Hem anat porta a porta per la majoria d’habitatges de Cassà per copsar les inquietuds de les cassanenques i cassanencs i també hem pogut treballar amb experts de diferents àmbits. Per tot això, el programa electoral que presentarem recull propostes concretes pensades per cada àmbit.

En alguns casos són accions que es poden desplegar de forma immediata, i en d’altres cal tenir clar l’objectiu final per començar a fer els passos necessaris per arribar-hi.”