Palafrugell inicia la 7a Jornada d’Oportunitats Laborals

Avui és el torn de les entrevistes de treball ràpides

El Museu del Suro de Catalunya a Palafrugell (Baix Empordà) ha iniciat aquest dijous la primera sessió de la Jornada d’Oportunitats Laborals, organitzada per l’Institut de Promoció Econòmica (IPEP). Al llarg de tot el matí diferents ponents han realitzat xerrades dirigides a empreses i treballadors, així com a persones en recerca de feina i/o emprenedores.

Aprofitant la realització de la Jornada d’Oportunitats Laborals de Palafrugell, l’IPEP ha fet entrega dels reconeixements Dona i Empresa. Segons l’IPEP, les guardonades són un exemple del que la dona ha estat, és i serà, lluitant en el passat, per transformar el present i construir el futur del municipi.

Així doncs, les empreses que han rebut el Reconeixement Dona i Empresa són: Anna Centre Estètica, Aurora Home, Bany, Centre de fisioteràpia TARS, Centre de massatges i estètica, El Bressol, L’Eix centre de pedagogia corporal, Gimnàs Dinàmic, Magda Floristes, Perfumeria Rosa, Perruqueria Paquita, Restaurant Pa i Raïm i Tourist Service Llafranc.

Amb aquest reconeixement, l’IPEP busca distingir les iniciatives empresarials liderades per dones, amb 25 o més anys de trajectòria; amb valors, promovent i valorant la persona i tenint un equilibri entre la competitivitat empresarial i la consciència social.

Jornada de xerrades

La jornada d’avui s’ha iniciat amb una ponència del sociòleg i expert en polítiques locals, de formació i ocupació Oriol Ohms, que ha aprofundit en quines seran les professions més demandades en el futur. L’ha seguit Jaume Marín, consultori i formador, que ha fet una xerrada més enfocada a emprenedors i empresaris, sobre com arribar als clients.

La jornada de xerrades ha acabat amb una taula rodona d’emprenedoria i empreses, formada per Raúl Rubio de Gran Fondo Community, Gerard Ventura de Letsfilm Studio, Glòria Villalba de Mestimut i Blanca Adan de Manana cafè. I per finalitzar el matí, els assistents han pogut participar en dos Escape Room, un d’ocupació i un altre d’emprenedoria.

Jornada d’entrevistes

Durant el dia de demà, 17 de març es farà la jornada d’entrevistes a la seu de l’PEP, a la que s’han inscrit unes 300 persones en cerca de feina. En aquesta 7a edició, hi participaran un total de 49 empreses amb 109 ofertes laborals, que suposen 248 vacants.

El principal objectiu de la Jornada d’Oportunitats Laborals és posar en contacte empreses de la nostra zona que busquen treballadors/es amb persones que busquen feina, ja sigui per a feines de temporada o permanents. Durant la jornada, els inscrits tenen l’oportunitat de fer una breu entrevista, amb les empreses que ofereixen les vacants a les que s’han apuntat.