Un home a presó després de robar a un ancià al parc Nou d'Olot

Un grup de joves van avisar a la policia abans de socórrer la víctima

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Comissaria d’Olot (Garrotxa) van detenir el dia 14 de març un home de 50 anys, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència.

Els fets van ocórrer el dia 12 de març, a dos quarts de cinc de la tarda, quan la víctima, un home d’edat avançada, va patir un robatori mentre caminava pel Parc Nou d’Olot.

Un home el va abordar per l’esquena, el va subjectar pel coll i li va treure el seu telèfon mòbil de dins de la butxaca del pantaló. Uns joves van anar a socórrer a la víctima i va ser en aquest moment que el lladre li va donar una empenta per fer-lo caure a terra i va aprofitar per robar-li el mòbil.

Quan la víctima es va incorporar, va demanar a una dona que li deixes fer una trucada amb el seu mòbil per poder informar a la família. L’agressor es va tornar a acostar a ell i li va exigir diners a canvi de retornar-li el mòbil.

Es dona la circumstància que els joves que havien ajudat a l’home havien avisat a la policia prèviament. Per aquest motiu, la víctima va entretenir-lo per tal de fer temps fins a l’arribada dels mossos. El lladre però, en veure arribar els agents, va llençar el mòbil a terra i va fugir.

Els mossos van fer indagacions i dos dies després van localitzar i detenir a l’agressor com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència.

L’arrestat,  amb antecedents , va passar l’endemà a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia d’Olot qui va decretar el seu ingrés a presó.