Independents de la Llémena - AM es torna a presentar a les eleccions municipals

La candidatura per a les properes eleccions aplega un grup heterogeni de veïns del poble

Independents de la Llémena (ILL), un grup municipal independent amb més de 20 anys de trajectòria fent política local, es presenta novament a les eleccions municipals pel municipi de Sant Martí de Llémena. La candidatura per a les properes eleccions aplega un grup heterogeni de veïns del poble que reflecteix la diversitat del municipi, amb un projecte polític comú en l’àmbit municipal: desenvolupar la identitat de poble, estimulant i promovent allò que dóna vida al poble, les relacions socials i personals, la cultura i la consciència de comunitat.

Des de la candidatura asseguren que “la nostra filosofia és que l’Ajuntament és del poble i, per això, considerem fonamental la participació en la gestió del municipi. Volem aconseguir-ho, entre d'altres, mitjançant pressupostos participatius, grups de treball amb la implicació dels veïns i plens on el públic pugui intervenir”.

“A més a més, considerem que un poble sense una oferta d’activitats culturals i socials és un poble sense vida. Per això hem desenvolupat un pla preliminar per adequar les infraestructures que té el municipi, actualment infrautilitzades, amb l'objectiu d'impulsar activitats culturals, d'oci, etc., per a la mainada, els adults i la gent gran”, han afegit. 

També han destacat la preservació del medi ambient com un dels eixos prioritaris d’ILL: “Volem fer realitat la creació de comunitats energètiques públicoprivades, millorar la gestió de residus posant contenidors de fracció orgànica i ampliant la franja horària de la deixalleria, entre d’altres projectes”.

“També treballem per la preservació del nostre entorn natural, amb els seus boscos, rieres i muntanyes. Tenim propostes per elaborar un pla d'acció que defineixi el futur del nostre poble a curt, mig i llarg termini. Dins d’aquest pla volem impulsar projectes com l'escola rural, la gestió dels boscos i els habitatges socials”, han afegit. 

“Volem fer realitat el nostre programa electoral amb la participació de tots els regidors electes i dels veïns. Per això, el nostre lema és Treballem plegats per a fer un poble viu, obert, inclusiu, solidari i ecologista”, han conclòs des de la candidatura.