Detinguts cinc homes per un robatori amb força en una deixalleria

De moment es desconeix l'abast total del robatori

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de Santa Coloma de Farners van detenir el dia 13 de maig a la Cellera de Ter, cinc homes d’entre 20 i 36 anys, tots de nacionalitat índia, tres veïns d’Anglès, un veí d’Olot i un altre sense domicili conegut, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.
 
Al voltant de dos quarts de nou del vespre del 12 de maig, els mossos van tenir coneixement que s’estava perpetrant un robatori amb força en una empresa del polígon industrial de la Cellera de Ter.
 
L’avís el va donar un mosso fora de servei, que va informar que uns homes estaven entrant i sortint a través d’una tanca perimetral de la deixalleria municipal. En sentir les sirenes de les patrulles, els lladres van fugir amb un vehicle que tenien estacionat en les immediacions. Una patrulla va perseguir i interceptar el vehicle que es donava a la fuga. A l’interior hi anaven cinc homes i un menor d’edat.
 
Posteriorment es va constatar que la tanca perimetral de la deixalleria presentava signes de forçament. Per aquest motiu els mossos van detenir els cinc homes majors d’edat. De moment es desconeix l’abast del robatori ja que els propietaris de l’establiment estan fent inventari per comprovar el material que els falta.
 
Després de diverses gestions els mossos van localitzar la mare del menor per lliurar-li el seu fill. Pel que fa als detinguts, un d’ells amb antecedents, van passar el 13 de maig a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, el qual va decretar la llibertat amb càrrecs per a tots.