Neix Idilic, un nou festival d'estiu en una masia de Platja d'Aro i amb tretze artistes convidats

L'espai de 30.000 metres quadrats espera acollir unes 12.000 persones al dia

A partir d'aquest estiu el municipi de Platja d'Aro (Baix Empordà) comptarà amb un nou festival que portarà per nom Idilic, que neix per a convertir-se en una trobada indispensable dels fans de la música, la cultura i l'entreteniment en un entorn únic.

Els pròxims 28 i 29 de juliol l'espai Masia Bas acollirà els concerts que s'han programat en un entorn de més de 30.000 metres quadrats que es transformarà en l'emplaçament que donarà cabuda a més de 12.000 persones cada dia.

A nivell musical s'han programat un total de tretze artistes del panorama musical nacional i internacional es pujaran a l'escenari del Idilic Festival. Aquests són Dani Fernández, Danny Ocean, la Casa Azul, La La Love You, Leo Rizzi, Maldita Nerea, Marlena, Marlon, Melendi, Zzoilo, Pol Granch, Nena Daconte, Pole i Mai Meneses.

Idilic Festival neix de la mà d'Aleix Ramoneda, Joan Sánchez i Dan Hammond que van visionar la creació d'un espai dedicat a la música, la creativitat i la desconnexió, amb el clar objectiu de convertir-se en el place to be de la Costa Brava cada estiu.

Venda d'entrades

Per al llançament, es posaran a la venda dijous que ve 16 de març a les 12 h un reduït nombre d'abonaments per als dos dies a un preu especial de 39 euros. Totes les persones que s'hagin registrat prèviament al web tindran prioritat per a ser els primers a comprar, a partir de les 9 h de dijous, aquests abonaments amb un preu reduït.

Una vegada esgotat aquest presale, els abonaments passaran a tenir un preu de 59 euros en la segona tongada, arribant fins als 89 euros per als més ressagats.I per als quals vulguin esprémer al màxim l'experiència, es podrà adquirir un abonament VIP a 149 euros, que inclou packs exclusius, com a barra privada, foodtrucks VIP, zona chillout, banys privats, accés VIP al festival i zona de visibilitat preferent.

Totes les entrades estan disponibles al web del festival

Village i gastronomia

L'oferta gastronòmica del village té com a requisit principal l'oferta de productes de proximitat en tots els proveïdors d'alimentació. Hi haurà una selecció cuidada de foodtrucks, que inclou alimentació vegana i vegetariana, així com una selecció de productes aptes per a tota mena d'intoleràncies i al·lèrgies.

Un aspecte a remarcar és la sostenibilitat del festival amb polítiques de consciència ambiental i social que s'exemplifica amb la prohibició de lliurar envasos d'un sol ús o la posada en marxa d'un pla d'estalvi energètic amb generadors de baix consum i optimització de les hores de funcionament.