Alizzz se suma als grups que actuaran per l'Ítaca Sant Joan a la platja de l'Estartit

Se suma a Els Catarres i Vetusta Morla, entre d'altres

El Festival Ítaca ha anunciat un altre cap de cartell per actuar durant Sant Joan a l'Estartit (Baix Empordà). Aquest és Alizzz, el cantant del Baix Llobregat i que actualment és un dels referents del nou pop estatal i que encapçalarà les actuacions del 23 de juny a la platja de l'Estartit.

Alizzz, alterego de Cristian Quirante (Barcelona, 1984), destaca per fusionar pop clàssic amb d’altres ritmes, com el house, el trap, el dancehall, l’afrobeat o el reggaetón. Alizzz és reconegut internacionalment per la seva faceta de productor (ha compost i produït cançons per a artistes de la talla de C. Tangana, Rosalía, Aitana o Amaia). Presentarà el seu nou EP Boicot, alhora que no hi faltaran peces de l’aclamat Tiene que haber algo más, un dels discos més ballats d’aquest darrer any.

Amb l’anunci d’Alizzz es completa al cartell de l’Ítaca Sant Joan que brindarà dos dies de concerts a la platja de l’Estartit. D’una banda, el divendres 23 de de juny a més d’Alizzz i Els Catarres, per l’escenari també hi noms com Iseo & Dodosound, Serial Killerz i Boom Boom Fighters & Cookah P.

L’endemà, dissabte 24 de juny, a més del recentment anunciat cap de cartell Vetusta Morla, també hi haurà les actuacions de La Maravillosa Orquesta del Alcohol (La M.O.D.A.), Triquell, CARMEN 113 i Ryna DJ, juntament amb l’espectacle de llums amb drons de Flock Drone Art.

Els abonaments i les entrades ja es poden adquirir a falta de pocs dies per fer pública la totalitat de la programació de l’onzena edició del festival.