Els Bombers van treballar dissabte en sis incendis de vegetació a les comarques gironines

Es van produir a Sant Hilari Sacalm, Breda, Agullana, Besalú, Port de la Selva i Vilafant

Els Bombers de la Generalitat van treballar al llarg d'ahir en diversos incendis repartits per la geografia gironina. El primer d'ells va ser un incendi de vegetació que es va declarar al marge de la carretera GI-541 dins el terme municipal de Sant Hilari Sacalm (Selva) segons ha informat el cos a través de diverses piulades a Twitter.

El foc va començar a les 10:04h i s'hi van destinar fins a set dotacions terrestres i un helicòpter per tal d'extingir les flames que van acabar afectant un total de 4.000 metres quadrats de superfície forestal.

Les tasques d'extinció van donar el foc per estabilitzat a les 11:15h per posteriorment donar-lo per controlat a les a les 14:44h de la tarda. La carretera on s'ha iniciat l'incendi ha quedat tallada durant unes hores en ambdós sentits de la marxa per a facilitar la tasca dels bombers.

D'altra banda, també es van produir focs als municipis de Breda (Selva) i Agullana (Alt Empordà), on van cremar 3.000 i 5.000 metres quadrats de vegetació respectivament, mentre que a Besalú (Garrotxa) van procedir a l'extinció d'una foguera descontrolada i a Port de la Selva i Vilafant (Alt Empordà), van apagar unes cremes que es van descontrolar.