Guillem Cusí (ERC) aspira a recuperar l'alcaldia de Llançà

El republicà aposta per donar estabilitat després de quatre alcaldes en sis anys

L’actual portaveu d’Esquerra Republicana de Llançà (Alt Empordà), Guillem Cusí, s’ha presentat oficialment aquest dissabte com a candidat per les properes eleccions municipals del mes de maig. Acompanyat de l’exconsellera Dolors Bassa i de la número dos de la llista, Neus Ferré, Cusí ha expressat la seva voluntat de seguir encapçalant el projecte republicà a Llançà.

Durant el seu discurs de presentació, el candidat ha assegurat que “en els darrers sis anys hi ha hagut quatre alcaldes. Des d’Esquerra Republicana volem treballar per donar estabilitat i tirar endavant una bona gestió des de la responsabilitat que ens caracteritza”. “Llançà està degradat en molts àmbits, necessitem un pla d’inversions i una bona gestió per a la millora del municipi”, ha afegit.

L’actual portaveu i candidat ha exposat que “el 28 de maig necessitem una Esquerra Republicana més forta que mai i, per això, treballarem des de l’empatia i amb les portes dels despatxos obertes per escoltar, entendre i actuar. Volem recuperar l’alcaldia per activar Llançà”.

Cusí ha reivindicat l’equip que l’acompanyarà i ha assegurat que “hi tornem amb un gran equip, renovat i amb ganes. Venim a prendre decisions valentes i volem donar a Llançà l’impuls que necessita. Marquem un nou rumb amb vocació de consens i som aquells que treballem a peu de carrer”.

Guillem Cusí (1985) és actualment regidor i portaveu del grup municipal d’ERC-AM a l’Ajuntament de Llançà. També és conseller comarcal al Consell Comarcal de l’Alt Empordà i portaveu adjunt del grup d’ERC. Del 2015 al 2017 va ser l’alcalde de Llançà. Té un grau en Seguretat Social i Dret Laboral i ha treballat com a assessor d’empreses i relacions externes i actualment és director d’una oficina de RRHH. Des de sempre ha estat vinculat a l’associacionisme cultural i esportiu i ha format part de diferents entitats del municipi com el C.E Llançà o l’agrupació Sardanista.