FGC lamenta la vaga a Espot, Port Ainé i La Molina

Afirma que les negociacions del conveni estan "molt avançades"

Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) assegura que la vaga convocada per la UGT i Intersindical a les estacions d'Espot, Port Ainé i la Molina arriba en un moment en què "les negociacions del conveni col·lectiu estan molt avançades i en cap cas bloquejades".

En un comunicat, l'empresa ha lamentat que els representants dels treballadors hagin optat per fer aturades parcials de 10 a 13 hores durant els dies 10, 11, 12, 16, 17 i 18 de març. Així, des de la companyia veuen com un "moviment insolidari" el fet de voler fer "pressió" tot aprofitant els Campionats del Món d'Snow per a persones amb discapacitat de la Molina.

També han afirmat que “sempre” han volgut arribar a un acord i que la idea era tenir el conveni abans d'acabar la temporada.

Des d’FGC asseguren que les reivindicacions dels empleats que volen anar a la vaga “superen els límits legals pel que fa als increments retributius i la reducció de la jornada anual” i assenyalen que la secció sindicat d’Intersindical-CSC de La Molina és “minoritària al comitè d’empresa d’aquesta explotació”.