Tossa de Mar escollida en el top 20 de millors destinacions europees

En la votació hi han participat uns 700.000 viatgers de 178 països

El municipi de Tossa de Mar (Selva) ha estat escollida com la 16ena millor destinació de turisme a Europa segons el web "European Best Destinations" on hi han participat uns 700.000 viatgers de 178 països diferents que havien d'escollir entre 400 destinacions diferents.

 

L'alcalde del municipi, Ramon Gascons, "el resultat publicat per l'entitat European Best Destinations, en el que estem classificats en setzena posició, és molt bo. Entre totes les destinacions que competíem i l'alt nombre de participants, vol dir que Tossa està molt ben considerada i que som un destí turístic referent. S'estan fent les coses bé, la valoració està feta sobre la temporada 2022, any en el qual tots els destins turístics hem estat immersos en un procés de recuperació econòmica i a on ha estat clau la constant activitat cultural, esportiva i de promoció de Tossa", ha dit el batlle.

Gascons també ha afegit que "en cas de no ser així, difícilment hauríem avançat a més de 380 destins europeus. Una altra dada molt important, és que som el segon destí de la península Ibèrica, amb tota l'oferta turística que té, i el primer destí català".

En les primeres posicions hi han quedat Varsòvia (Polònia) en primera posició, Atenes (Grècia) en segona i en tercer lloc Maribor (Eslovènia).