La Vinyabike d'Arbúcies arriba a la 20ena edició amb més de 400 participants

Es van organitzar tres recorreguts de 3, 25 i 36 quilòmetres

La Marxa Popular BTT d’Arbúcies, Vinyabike, que organitza el Club Ciclista Arbúcies, ha tornat a arribar als 400 participants en un any en què s’ha celebrat la 20a edició d’aquesta cursa. S'han organitzat els tres recorreguts habituals: el curt, de 25 quilòmetres; el llarg de 36 quilòmetres; i l’infantil, de 3 quilòmetres.  

Abans de la sortida, però, a la zona esportiva de Can Pons, va tenir lloc el memorial Narcís Pelegrí, en què des del Club Ciclista Arbúcies juntament amb els seus companys de colla, van voler retre homenatge a Narcís Pelegrí, que va morir fa cinc mesos i que estava molt vinculat al món del ciclisme al municipi.

El tret de sortida es va donar a les nou del matí i, al cap d’una hora, ja començaven a arribar els primers participants del recorregut curt i que van quedar en primera posició Marcel Márquez Alsina amb un temps d’1:04:36; l’arbucienc Zoil Rosés Gutiérrez amb 1:04:36 va fer-se amb la segona plaça del podi; i, la tercera posició va ser per Martí Lázaro Llorens amb un temps d’1:09:49.

Pel que fa a la categoria femenina, Maria Gutiérrez Pérez amb un temps d’1:26:24 va aconseguir la primera posició; Míriam Codina Castillo amb un temps d’1:28:19 la segona plaça; i, el tercer calaix del podi va ser per a Mònica Geremias Redondo amb un temps d’1:32:50.

Pel que fa al recorregut llarg, els guanyadors van ser Martí Aran Calonge amb un temps d’1:40:29 va obtenir la primera posició; Ferran Puiggermamal Roca la segona plaça amb un temps de 1:44:18; i Jordi Espinar va aconseguir la tercera posició amb un temps de 1:44:42.

Des del Club Ciclista Arbúcies, el seu president, Jordi Borrell, va destacar la bona organització de la cursa i la gran participació que hi va haver un any més, malgrat que aquest any la Vinyabike va coincidir amb altres competicions puntuables.

En aquest sentit, la regidora d’Activitat Física i Esport, Anna Rotllant, també va remarcar: “Hem arribat a la 20a edició de la Marxa Popular BTT i ho hem fet amb una alta participació, cosa que demostra que ja és una cursa consolidada en un entorn privilegiat com és Arbúcies”.