Quatre detinguts per robar en supermercats de Roses i Empuriabrava

En total es van endur 510 euros en productes

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Roses (Alt Empordà) van detenir el dia 2 de març quatre homes, d’edats compreses entre els 36 i els 60 anys, com a presumptes autors d’un delicte de furt continuat en supermercats de Roses i Empuriabrava.

A les 12 hores del migdia del mateix dia 2, agents d’aquesta comissaria que estaven fent patrullatge per la zona de Santa Margarida de Roses van observar com al voltant d’un supermercat hi havia un vehicle del qual en sortien quatre individus amb auriculars a les orelles i telèfons per estar comunicats i entraven a l’establiment.

Davant l’actitud sospitosa dels homes, els agents van restar a l’exterior del supermercat per  comprovar que no cometessin cap il·lícit penal. Moments més tard, els policies van veure com una de les caixeres sortia darrera de dos dels homes que havien sortit per les línies de caixa amb bosses plenes de productes sense pagar.

Els mossos van comprovar que havien furtat productes per valor de 262 euros. Acte seguit van anar cap al vehicle dels lladres on hi van trobar dues bosses plenes de productes d’un altre establiment de la mateixa cadena però del nucli d’Empuriabrava pertanyent a Castelló d'Empúries. El valor total del botí entre els dos establiments ascendia a 510 euros. Els dos homes van quedat detinguts per un delicte de furt continuat.

Moments més tard, una segona patrulla que es trobava per la zona va localitzar i detenir els altres dos homes que també viatjaven al mateix vehicle. Els detinguts, alguns dels quals tenien antecedents, van passar el mateix dia 2 a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Roses, qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.