Tres ferits en llençar-se pel celobert intentant fugir dels Mossos a la Jonquera

L'operació contra el tràfic de drogues s'ha saldat amb cinc detinguts i el registre de tres pisos

Tres homes han resultat ferits després de llençar-se pel celobert des d'un tercer pis d'un bloc de pisos de la Jonquera (Alt Empordà) on els Mossos d'Esquadra, en col·laboració amb la Policia Local, estaven fent diversos registres per tràfic de drogues.

La intervenció policial, on ha participat l'ARRO, ha començat poc després de les onze del matí en un edifici, ubicat al número 62 a tocar de l'N-II. La policia ha registrat tres habitatges i, abans que entressin al pis, els tres ocupants s'han precipitat al buit des d'una finestra. Els agents els han localitzat al primer pis. Tots tenien contusions i a un d'ells se l'ha hagut de traslladar al Trueta en helicòpter ferit greu.

El tercer implicat també ha estat traslladat al centre hospitalari amb una ferida oberta a la cama. L'operatiu s'ha saldat amb sis detinguts per delictes contra la salut pública, un dels quals és un dels ferits que s'ha llençat pel pati de llums.

Els agents també hi han trobat cocaïna, marihuana i heroïna. A més, la policia n'ha enxampat un llençant droga pel mateix celobert per on s'han precipitat els tres homes. La investigació, que comptava amb diverses ordres judicials de registre, va començar fa mesos i ha culminat amb les entrades i registres d'aquest dijous.

Pel que fa als altres dos ferits, de moment els Mossos no els han detingut.