ERC de Vilafant presenta els vuit primeres noms de la llista electoral

Repeteixen els actuals cinc regidors i s'han incorporat noves persones

A tres mesos per les eleccions municipals, ERC de Vilafant (Alt Empordà) ha fet públics els vuit primers noms que encapçalaran la candidatura, entre els quals repeteixen els actuals cinc regidors, a més de comptar amb noves incorporacions. A Sergi Palomeras, cap de llista de la formació republicana, el segueixen Maria Vidal, Anna Pastoret, Albert Serrats, Antònia Tubau, David Cargol, Rafel Renart i Isabel Gala.

Es tracta de noms que combinen l’experiència institucional d’aquests últims anys amb persones noves que s’han decidit sumar al projecte republicà a Vilafant. Palomeras destaca que es tracta de vuit perfils preparats per governar: “Són gent que professionalment es dedica a diversos àmbits i que posaran els seus coneixements i el seu temps al servei del poble”.

En aquest sentit, el candidat a l’alcaldia de Vilafant afirma que l’equip conformat és molt complet, de manera que, en cas de guanyar les eleccions, hi ha persones adients per assolir cadascuna de les àrees i funcions per configurar l’equip de govern.

“Som l’alternativa de govern.Tenim el projecte molt treballat, avançat i madur, tal i com demostra el fet de tenir, a dia d’avui, la llista pràcticament tancada”, ha manifestat Palomeras. “Estic molt orgullós d’aquest equip de persones. La suma de tots plegats, fa que tinguem un grup de gent preparada per assumir tots els reptes que el municipi té per davant”, ha conclòs el candidat republicà.