El Bo.Tic de Corçà i Castell Peralada aconsegueixen dos sols de la Guia Repsol

Nou establiments catalans han rebut un sol

Els restaurants Bo.Tic, de Corçà (Baix Empordà), i Castell Peralada, de Peralada (Alt Empordà), han aconseguit aquest dilluns dos sols de la Guia Repsol 2023 en una cerimònia a Alacant, al País Valencià.

El xef Albert Sastregener i la metre i sommelier Cristina Torrent estan al capdavant del primer des del 2017, mentre que el cuiner Xavi Sagristà coordina la direcció del segon al costat del cap de sala i sommelier Toni Gerez.

La Guia Repsol també ha reconegut amb un sol nou restaurants catalans, Aleia, Atempo, Come, Enigma (d'Albert Adrià), Granja Elena, Pur – Impur (de Nando Jubany) i Slow & Low, tots a Barcelona, a banda de Quatre Molins, a Cornudella de Montsant (Priorat), i Er Estrangèr, a Betren (Vielha e Mijaran, Val d'Aran).