Ferit el pilot d'un paramotor que ha caigut a la llera del riu Tordera a Blanes

L'home s'ha quedat enganxat d'uns cables elèctrics de la dessalinitzadora

ACTUALITZACIÓ 17:10h | El pilot d'un paramotor ha patit un accident aquest migdia després de precipitar-se amb el seu aparell a la llera del riu Tordera a Blanes (Selva) segons ha informat el cos dels Bombers de la Generalitat en una piulada que El Gerió Digital ha recollit.

Els fets han tingut lloc a les 12:10h quan, per causes que es desconeixen, el pilot, un veí de Blanes de 49 anys, ha perdut el control s'ha quedat enganxat d'uns cables elèctrics propers a la dessalinitzadora, incendiant-se, perdent alçada i impactant contra el terra. Fins allà s'hi han desplaçat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat que han immobilitzat el pilot i dut fins a l'ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Aquests, l'han atès en primera instància i traslladat a l'hospital de Mataró on ha ingressat. Es desconeix la gravetat de les ferides però no es tem per la seva vida. Per la seva banda la companyia elèctrica Endesa està reparant el cablejat per a reprendre el subministrament elèctric.