Bongo Botrako, Strombers i Vuit a les Barraques de Cassà de la Selva

La Festa Major del municipi se celebra del 24 al 28 de maig

La regidoria de Cultura, Joventut i Festes de l’Ajuntament de Cassà de la Selva (Gironès) ha presentat la programació musical que tindrà lloc al recinte de Barraques durant la Festa Major de Cassà d’aquest any, que se celebrarà del 24 al 28 de maig. Entre les actuacions previstes, destaquen les dels grups Bongo Botrako, Strombers, i Vuit. Aquest darrer grup, que ha col·laborat en la banda sonora de Polseres Vermelles amb temes com “Tu tens” i “Tornarem”, serà l’encarregat de donar el tret de sortida a tota aquesta programació el divendres, 24 de maig. Posteriorment, el grup Strombers, amb cinc àlbums publicats i incomptables concerts, oferirà el seu peculiar estil musical que barreja l’ska, els ritmes llatins, el reggae, el rock o el country. La primera nit de Barraques es tancarà amb Offen DJ’s que punxaran els temes més trepidants de “patxanga” per acabar la festa.

La nit de dissabte s’iniciarà amb la música del grup cassanenc Turrai. Els seguirà Bongo Botrako, una de les formacions cap de cartell d’aquesta programació, que presentarà el seu segon àlbum Revoltosa que arriba després del gran èxit obtingut amb la cançó “Cada dia sale el sol – chipirón!” Els discjòqueis de Show Music DJ, i com a novetat d’aquest any, el fi de festa amb l’actuació estel·lar del showman gironí Josmar, que començarà la seva actuació a les 06.00 h del matí, completaran una de les nits més intenses al recinte de Barraques.

La nit de diumenge s’avança l’inici de les actuacions a les 22.00 h -a diferència del divendres i dissabte que començaran a les 00.30 h- amb Quim Vila, que presentarà l’espectacle humorístic Algun altre suggeriment resolutiu i coherent que no sigui un estat independent?. Per últim, la formació de versions Orquestra Mitjanit  posarà el punt final a tota aquesta programació.

Una altra de les novetats és la proclamació de l’Hereu i la Pubilla de Cassà 2013, que aquest any es farà la nit de diumenge, en lloc del dilluns com es feia tradicionalment. Serà durant la mitja part del ball de l’Orquestra Mitjanit, moment en el qual es lliuraran també els premis del concurs d’engalanament de carrers.

Durant la presentació dels concerts de Barraques a la sala de sessions de l’Ajuntament de Cassà, Eduard Ayach, regidor de Cultura, Joventut i Festes, destacava l’esforç fet per portar grups de qualitat i oferir una bona programació, amb la qual s’ha buscat mantenir l’equilibri en el conjunt de les tres nits, tot i les diferents propostes que s’hi podran veure.

Eduard Ayach, acompanyat de Cristina Canyet, tècnica de Joventut de l’Ajuntament; de Santi Devesa, de la UD Cassà, i de Marta Miquel, de la Comissió de Festes, recordava també que les barraques, les gestionaran aquest any la UD Cassà, la Comissió de Festes, la Colla Sardanista i la Colla dels Caçadors.