Unes 900 persones i catorze comparses participen del Carnaval de l'Escala

Les colles El Pòsit i Les Nenes, guanyadors del concurs

Joc de Trons (colla El Pòsit), com a millor carrossa, i Village Peope (colla de Les Nenes), com a millor comparsa, han estat els guanyadors del concurs del Carnaval de l'Escala 2023 que s'ha celebrat aquest diumenge.

Un total de catorze carrosses i comparses, amb unes 900 persones disfressades, han participat aquest diumenge a la rua del Carnaval de l'Escala, que ha congregat un nombrós públic durant tot el recorregut, que començava a l'aparcament de Can Parals i acabava a la Platja.

Aquesta tarda, durant el ball del dinar de carrosses i comparses, s'han entregat els premis d'aquest any. En l'apartat de carrosses, el jurat ha escollit la de Joc de Trons (El Pòsit), com la millor, seguida d'Àfrica (Punt de Soldadura) i de Que no te salpique (El CER).

Pel que fa referència a les comparses, ha guanyat Village People (Les Nenes), seguit de Joc de Trons (El Pòsit) i d'Àfrica (Punt de soldadura). En l'apartat de carrosses no inèdites, el jurat s'ha decantat per Les Libèl.lules (Sense Vàlvules), seguides de Cúpido (Amics del Cargol) i del Xiringuito de platja (Batuskala).

El Carnaval es tancarà aquest dilluns (20 de febrer), amb el tradicional dinar de germanor, que aquest any introdueix una novetat per tal de donar-li una major animació, ja que durant el ball amb Disco Mòbil Sons hi haurà bingo i jocs musicals.