Mor un home esclafat pel remolc que estava reparant a Sant Julià de Ramis

L'hidràulic ha cedit i ha quedat atrapat a sota

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Girona han rebut l’avís aquesta tarda per adreçar-se fins el pàrquing d’una empresa de transports de la població de Sant Julià de Ramis (Gironès) situada a la N-II, on un treballador hauria patit un accident mortal.

Eren prop de les cinc de la tarda quan, per causes que s'estan investigant, un home de 45 anys es trobava reparant la llum del remolc d’un camió quan, l’hidràulic que estava utilitzant per aixecar-lo ha cedit atrapant-lo a sota.

Tot i que els serveis mèdics li han intentat salvar la vida, l’home ha acabat morint. Al lloc dels fets s’hi han traslladat diverses patrulles de Seguretat Ciutadana i d’Investigació de la comissaria de Girona, dotacions dels Bombers de la Generalitat i el Sistema d’Emergències Mèdiques.

Els mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona i del Departament d’Empresa i Treball d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.