Dani Pérez serà el candidat d’ERC Fogars de la Selva en les properes eleccions municipals

El republicà assegura que vol "liderar el canvi polític" que el municipi "es mereix"

La militància d’Esquerra Republicana a Fogars de la Selva ha escollit Dani Pérez com a candidat per a les properes eleccions municipals del 2023. Conscient de l'oportunitat política, social i econòmica que suposaria liderar l’alcaldia del municipi selvatà, Pérez ha afirmat que “estic molt content d’encapçalar el projecte d’Esquerra a Fogars de la Selva. Volem liderar el canvi polític que el nostre municipi és mereix. Des d’ERC Fogars treballarem de valent perquè tots els nostres veïns i veïnes es sentin integrats i representats per el nostre ajuntament”.

El candidat ha agraït la seva elecció per encapçalar la candidatura a les properes eleccions municipals: “Vull agrair a les companyes i companys que m’han fet costat i que volen treballar perquè el canvi al poble sigui possible”. “Amb la humilitat i responsabilitat que sempre ens ha caracteritzat, volem millorar el benestar dels nostres veïns i veïnes a través d’una bona gestió política i administrativa”, ha afegit. 

Així mateix, el nou cap de llista republicà ha manifestat que “tenim moltes ganes de continuar amb el projecte republicà al nostre municipi. Sabem que podem millorar el benestar dels nostres veïns i veïnes, però no podem perdre de vista els ideals que tant ens han marcat: la igualtat, el republicanisme o la transparència, entre d’altres”. 

L’alcaldable ha conclòs el seu discurs agraint l’assistència de la militància, entre els quals hi havia la presidenta de l’Assemblea de les Dones d’ERC, Emma Puigví, i el president de la secció comarcal, Albert Sanz, i ha afirmat que “un altre Fogars de la Selva és possible i nosaltres el podem fer realitat”.

Dani Pérez és expert en Qualitat, titulat per Seas-UCAV, i en Prevenció de Riscos Laborals i Mediambientals, titulat per la Universitat d’Àvila. Compta amb un ampli bagatge professional especialitzat en el sector dels riscos laborals i la qualitat en el procés.