Arbúcies recupera les comparses de Carnaval aquest cap de setmana

Hi participaran un total de set colles

Arbúcies (Selva) recupera aquest proper cap de setmana les comparses de Carnaval que discorreran pel carrer Camprodon aquest divendres. Un total de set colles participaran a la rua que acabarà al poliesportiu de Can Delfí amb l’exhibició dels balls de cadascuna dels grups participants i l’entrega de premis.

Enguany, s’entregaran tres premis: un primer premi de 500 euros; un segon premi de 300 euros; i un tercer premi de 100 euros cortesia de l’Associació Comerç Arbúcies de 10 vals de 10 euros a bescanviar als comerços associats.

Tot seguit, la festa seguirà amb l’Associació de Festes Joves, que organitza una nit musical amb les actuacions del grup Els amics de Manel i DJ Pumocat.

El dissabte 18 de febrer tindrà lloc el carnaval infantil. A les onze del matí es farà la concentració a la placeta de Can Reus i a continuació, rua de Carnaval pel carrer Camprodon amb la Xaranga Güell Escola de Música fins a la plaça de la Vila, on hi haurà animació infantil a càrrec de Kids Dance i  esmorzar per a tothom.