Pinten les seus d'ERC i el PSC a Girona pel pacte dels pressupostos a la Generalitat

Els autors fan una crida a participar de les mobilitzacions del 4 de març a Barcelona

El pacte entre ERC i el PSC pels pressupostos de la Generalitat ja comencen a tenir conseqüències en forma de protesta contra els dos partits a les seves respectives seus de Girona. La matinada del dimarts han aparegut pintades qualificant l'acord, que també compta amb el suport dels Comuns, com els "pressupostos de la vergonya", mostrant-se crítics envers els "mega projectes" que "trinxen el territori" com ara les obres a l'Aeroport del Prat, el Hard Rock Café a Tarragona o la B-40.

ERC ha rebut per partida doble, ja que els han atacat la seu del carrer Ultònia a l'Eixample, com també la persiana del futur local ubicat al carrer Nou al Mercadal que obrirà com a centre neuràlgic durant les eleccions municipals. En allà s'hi pot llegir "defensa territori" o bé "ERC+PSC+Comuns Pressupost vergonya". Pel que fa al PSC les pintades al carrer la Salle, també a l'Eixample, s'hi pot llegir "menys ciment, més vida" i "4M", fent una crida a la manifestació del 4 de març a Barcelona.

Ambdós partits han denunciat els atacs a Twitter, assegurant que estan "convençuts" que els pressupostos "són l'instrument que permetran fer avançar el país i Girona i millorar la qualitat de vida dels gironins i de les gironines", expliquen els republicans. Per la seva banda els socialistes afirmen que "la coacció o la intimidació no són admissibles en democràcia. Nosaltres ens asseurem i parlarem amb tothom, però no acceptem amenaces, ni pintades ni coaccions", han reblat.