Ferit el conductor d'un camió accidentat a l'AP-7 a Sant Julià de Ramis que transportava motors

El camioner ha perdut el control i ha bolcat fora de l'autopista

El conductor d'un camió ha quedat ferit aquesta tarda després de patir un accident mentre circulava per l'autopista AP-7 dins el terme municipal de Sant Julià de Ramis (Gironès) segons ha pogut saber El Gerió Digital i ha confirmat el Servei Català de Trànsit (SCT).

Els sinistre ha tingut lloc a les 18:41h en el punt quilomètric 49,6 en sentit Figueres quan, per causes que es desconeixen, el conductor del vehicle pesant que transportava motors, ha sortit de l'autopista i ha quedat bolcat a fora de la via ràpida.

Fins allà s'hi han desplaçat diverses unitats dels Mossos d'Esquadra i cinc dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) hi ha desplaçat una ambulància i ha donat assistència al camioner que ha resultat ferit menys greu i han traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona on ha ingressat.

Pel que fa a les afectacions de trànsit ha quedat un carril tallat i des de les 19:50h s'ha tornat a obrir sense generar-se retencions en cap moment.