Eva Viñolas (ERC) busca revalidar l'alcaldia de Susqueda

La candidata va rebre ahir el suport de Teresa Jordà

L’actual alcaldessa de Susqueda (Selva), Eva Viñolas, tornarà a liderar la llista d’Esquerra Republicana a les eleccions municipals del mes de maig. En un acte celebrat aquest diumenge al migdia i que ha comptat amb la presència de la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, la candidata ha expressat davant dels susquedencs la seva voluntat de seguir encapçalant el consistori selvatà: “Tenim un compromís amb Susqueda i ho hem demostrat amb els nostres fets dels últims quatre anys. Només us puc dir que hem sigut i seguirem sent útils a la gent de Susqueda”.

En el seu discurs de presentació, Viñolas ha reiterat que “durant aquest mandat hem apropat l’ajuntament a la ciutadania. Sabeu on trobar-nos, com fer-ho i sempre us donem resposta. Sortim d’un mandat dur i hem hagut de fer front al temporal Gloria, a una pandèmia i a una DANA. Davant d’aquestes situacions que ens hem anat trobant hem donat resposta i acompanyament”.

Viñolas s’ha mostrat convençuda del treball realitzat fins ara i ha volgut agrair a tots els companys que l’han ajudat a governar: “Vull donar les gràcies pel suport i per les crítiques constructives que hem rebut durant aquests quatre anys per part dels nostres veïns i veïnes. El seu recolzament i dos projectes inacabats com són la instal·lació de la fibra i la transició energètica són els motius que ens porten a tornar-nos a presentar”.

Finalment, l’actual alcaldessa, ha aprofitat per agrair l'assistència: “vull agrair-vos a tots i a totes el suport que ens heu donat. Així doncs, fa quatre anys vam adquirir un compromís amb Susqueda, hem tingut moments bons, d’altres no tant, però ens hem mantingut forts i cohesionats per a donar sortida a les diferents demandes que ens heu fet”. 

Eva Viñolas és l’alcaldessa de Susqueda des de l’any 2017, i des de l’any 2019 és diputada delegada d’Assistència als Petits Municipis a la Diputació de Girona. És diplomada en magisteri d’educació infantil, de primària i d’educació física per la Universitat de Girona. Té un postgrau en psicologia de l’adolescència i actualment és directora de l’Escola Pompeu Fabra d’Anglès.