El PSC denuncia massificació a la comissaria de la Policia Local de Cassà de la Selva

Els socialistes expliquen els arrestats han de ser emmanillats a la màquina dels cafès

El grup municipal del PSC a Cassà de la Selva (Gironès) ha denunciat que la comissaria de la Policia Local pateix una important massificació en un espai de 72 metres quadrats que "incompleixen la normativa" i provoca situacions com haver "d'emmanillar un detingut a la màquina dels cafès" en un passadís. A dia d'avui a les dependències hi treballen unes 21 persones entre comandaments, agents i administratius.

El portaveu del PSC, Marià Montsunyer, es lamenta que en els pressupostos pactats entre socialistes i ERC a la Generalitat, no s'ha inclòs finalment una partida específica per a la construcció d'una nova comissaria al poble, deixant el projecte penjat.

El motiu, segons el PSC, és degut a causes "electoralistes" per part de la direcció d'Esquerra a les comarques gironines que hauria influït per a tombar la proposta de la nova comissaria. "Clarament, la direcció d'ERC ha fet tots els esforços per apagar tots els èxits de l'àrea de Governació guiada per Montsunyer, i ha vist aquí una nova oportunitat per frustrar el que podia haver estat un nou assoliment important pel nostre poble", expliquen.

Els socialistes assenyalen a la formació de Fem Cassà (provinent d'ERC) que acusen de "no tenir cap interès per la prevenció dels delictes" al municipi ni tampoc "l'atenció de les emergències, gestió del trànsit o la mediació veïnal". Des del PSC asseguren que no donen per perdut el finançament del nou equipament i és per això que duran una proposta de resolució al Parlament per instar-ne la seva construcció.

Al registre de la proposta al Govern català els va acompanyar la portaveu i cap de llista del PSC a Girona, Sílvia Paneque com també el diputat Ramon Espadaler, exconseller d'interior amb qui el grup municipal va celebrar una reunió de treball per tractar assumptes de seguretat municipal.