Un mort i quatre ferits en un xoc entre cinc turismes, un contra direcció, a l'AP-7 a Bàscara

La víctima mortal és un home de 88 anys veí de Vilopriu

ACTUALITZACIÓ 10:40H | Topada múltiple amb conseqüències mortals el que es va produir ahir al vespre a l'autopista AP-7 a l'altura de Bàscara (Alt Empordà) segons ha pogut saber El Gerió Digital i han confirmat fonts del Servei Català de Trànsit (SCT).

El sinistre va tenir lloc a les 19:30h en el punt quilomètric 37,4 quan, per causes que encara s'estan investigant un dels vehicles circulava en contra direcció i va topar amb quatre cotxes més que anaven en sentit França. A conseqüència de la topada el conductor d'un dels turismes va morir. Es tracta d'un ancià de 88 anys J.R.V., veí de Vilopriu (Baix Empordà).

Pel que fa a la resta d'implicats en l'accident es van registrar quatre ferits més, un dels quals es un home que troba en estat greu i va ser traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona. La resta són dues dones ferides menys greus que el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), amb set ambulàncies al lloc, també va traslladar al mateix centre hospitalari i un home ferit lleu que van dur a l'hospital de Figueres.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar vuit unitats dels Mossos d'Esquadra que van procedir a tallar l'autopista i desviar el trànsit per la sortida 5 (L'Escala - Empúries). A partir de les 22:27h es va deixar un carril obert per a circular fins a les 22:50h, que la situació es va normalitzar al retirar els cotxes sinistrats.

Els Bombers de la Generalitat també van donar assistència a l'accident amb un total de sis dotacions terrestres.