Ayats es compromet davant Campuzano a continuar impulsant polítiques d'habitatge a Girona

El candidat republicà s'ha trobat avui amb el conseller de Drets Socials

El vicealcalde de Girona i candidat d'ERC a l'alcaldia, Quim Ayats, ha mantingut avui una trobada amb el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, amb qui ha volgut tractar temes de ciutat i li ha transmès que té "un compromís amb la ciutadania", creient necessari "seguir impulsant les polítiques d’habitatge".

“És un objectiu prioritari seguir ampliant el parc de lloguer assequible per a famílies, joves i gent gran”, remarca Ayats, que afegeix que “hem de garantir aquest bé essencial, hem de garantir el dret a l’habitatge, perquè tots els gironins han de poder desenvolupar aquí el seu projecte de vida”.

Durant la trobada amb Campuzano, el republicà ha insistit en continuar treballant per impulsar “polítiques valentes per garantir els drets més elementals com el dret a l’habitatge i l’accés als subministraments bàsics a totes les persones”. “Des d’Esquerra Republicana centrem els nostres esforços en construir les bases de la Girona del futur. Avancem cap a una ciutat més ben preparada davant els nous reptes, per mantenir i potenciar la qualitat de vida de la ciutadania”, sosté Ayats.