SI de Riudellots demana amb una moció que s'aturin les multes del #NoVullPagar

Xevi López, reclama que s’aturin les "sancions il·legals" de l'any passat

Aquest matí el regidor de Solidaritat Catalana (SI) a Riudellots de la Selva, Xevi López, ha presentat i entrat a registre la moció “Prou Multes als #novullpagar” al consistori. L’objectiu principal d’aquesta proposta és el de reclamar el cessament de les sancions imposades a les persones que el darrer any van realizar l’acció ciutadana del #novullpagar, la qual es va iniciar la primavera del 2012 de forma espontània a partir de la insubmissió de Josep Casadellà.

Amb tot, la moció de López vol instar a donar suport a les plataformes ciutadanes Prou Peatges, Novullpagar i CatalunyaDiuProu, en la seva reclamació de l’afer Prou Multes. Tanmateix, també eleva un escrit a la Generalitat de Catalunya demanant-li cancel·lar els processos administratius sancionadors oberts pel SCT, i un al Síndic de Greuges de Catalunya donant-li tot el suport des de l’Ajuntament en el camí que ha empès per anul·lar aquestes denúncies il·legals.

Per concloure, el regidor ha anunciat que des de Solidaritat es promourà que aquesta proposta es presenti a altres consistoris d’arreu del territori, ja sigui per mitjà dels regidors de la formació, o bé cedint-la a d’altres partits o plataformes que vulguin fer-ho.