Localitzen més d'un quilo de cocaïna i haixix dins un vehicle en un control a la Jonquera

Els dos ocupants del cotxe van mostrar una actitud nerviosa quan se'ls va aturar

La Policia Nacional ha localitzat més d'un quilo de cocaïna i haixix en l'interior d'un vehicle durant un control fronterer a la Jonquera (Alt Empordà), segons ha informat el cos policial en un comunicat. Els fets van tenir lloc dimarts passat, quan els agents estaven fent un dispositiu de control d'entrades i sortides del territori espanyol per identificar persones i registrar superficialment vehicles que poguessin portar substàncies o instruments prohibits.

En aturar un vehicle i parlar amb els ocupants, aquest es van mostrar nerviosos, responent de manera incoherent a les preguntes que se'ls feien. Els agents van decidir inspeccionar el vehicle i van trobar sota el seient del conductor un paquet d'1,125 quilos de cocaïna.

Els agents van requerir l'ajuda dels guies canins per registrar el vehicle en profunditat. Gràcies a aquesta ajuda van trobar un paquet d'haixix de 100 grams. A més, es van trobar bitllets de diners en diferents quantitats.

Els agents van detenir als dos ocupants dels vehicles. Aquests van passar a disposició judicial i es va decretar el seu ingrés a presó provisional.