Castelló d'Empúries presenta el cartell del Carnaval obra de Júlia Vidal

La programació d'enguany en destaquen Lia Jensen, Wasa Coorporation o Tutukeké

Castelló d'Empúries (Alt Empordà) ha presentat aquest matí el cartell del Carnaval d'enguany que tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 de febrer. L’alumna de 3r d’ESO de l’Institut Castelló d’Empúries, Júlia Vidal Vidal, ha estat la guanyadora del concurs de cartells de Carnaval d’aquesta edició.

Ja fa anys que la imatge del cartell de Carnaval és escollida a través d’un concurs entre els i les alumnes dels instituts de secundària del municipi. De tots els cartells que es van presentar, han resultat finalistes les obres de Nacho Ruiz Espejo, de l’Institut Castelló d’Empúries, Salma Mazghari, de l’Institut Escola El Bruel Empuriabrava i, també, l’obra de Marina Garre Puig, de l’Institut Castelló d’Empúries, una proposta que tot i participar en el concurs de carnaval es farà  servir per la portada “Un jove un llibre” de Sant Jordi per la seva qualitat i temàtica.

Des dels Departaments d’Ensenyament i Comunicació es marquen cada any unes pautes amb la temàtica de carnaval com a eix central, al que l’alumnat s’ha d’adaptar. Enguany s'ha demanat que fessin un fons amb tècnica lliure i tant els professors dels instituts com l’Ajuntament en destaquen l'originalitat i qualitat de les propostes.

Aquest migdia l’alcalde, Salvi Güell, i la regidora d’ensenyament, Anna Massot, han rebut a la sala Gòtica als autors i autores dels cartells seleccionats, que han vingut acompanyats de familiars i professors i s’ha aprofitat per fer-los entrega d’un petit obsequi.

Anna Massot, ha volgut destacar l'esforç dels alumnes que s'ha vist reflectit en els treballs artístics que s’han presentat i ha agraït “la predisposició dels instituts de secundària per la seva participació en cada edició”.

A partir d’avui, també podreu consultar la programació de carnaval que compta amb l'artista Lia Jensen i els grups Wasa Coorporation, Tutukeké, el grup d’animació infantil AtrapasomnisiTramuntakada; i la Banda de Percussió dels Senyors del Foc, obrint les cercaviles. Enguany les desfilades recuperen el recorregut de sempre.

Divendres a la nit se sortirà del carrer Sant Mori (Zona Nit) i acabarà a la plaça de les Palmeres; dissabte a la tarda, se sortirà de l’aparcament de la Llar d’Infants fins a l’aparcament de la l’Escola Joana d’Empúries; a la nit, se sortirà del carrer Peralada (davant del cementiri) i acabarà al carrer Santa Clara; diumenge, al matí, se sortirà de la Plaça de les Palmeres i es finalitzarà a Sant Mori.