La segona setmana de l'ESPAIdART s'omple de música, teatre i màgia

El mag Jordi Cambras i el grup musical 2Blues actuaran el divendres i dissabte vinent

ESPAIdART, la iniciativa cultural del centre comercial Espai Gironès de Salt, encara la segona setmana del festival amb una ocupació pràcticament absoluta de públic i curiosos que omplen dia a dia el pati de butaques. Aquesta setmana segueixen les estrenes i una variada oferta d’espectacles: la primera estrena serà el proper divendres 17 de maig a càrrec del mag Jordi Cambras, que presentarà “Bocabadat”, un espectacle de màgia on la participació dels espectadors serà essencial. La segona proposta inèdita vindrà de la mà del grup musical 2Blues format per Irene Garrido i Adri Mena el proper dissabte 18 a les sis de la tarda per interpretar fusions de Blues, Pop i R&B.

Mentrestant, de dilluns a dijous es portaran a terme espectacles per a tots els públics. El dia 13 de maig el contacontes Santi Rovira representarà “Contes llunàtics”, un espectacle que viatjarà a través de les constel·lacions.

Pepa Contes ensenyarà el dimarts 14 de maig, una curiosa manera d’explicar contes, amb l’ajuda d’una il·lustradora que dibuixarà en directe mentre narrarà diversos episodis de “Ser nena”. Els dies 15 i 16 de maig és el torn del teatre amb l’espectacle “pa amb tomàquet” de la companyia l’Ós Mandrós i de l’espectacle “El nen que es pensava que la lluna era seva” de la Cia. Sota Mínim Teatre.

Finalment el dissabte 18 a les dotze del migdia, la companyia la Bèstia Peluda -que trepitja per sogona vegada l’escenari d’ESPAIdART-, presenta “Els Encants de les golfes”, un espectacle molt divertit amb disfresses i una peculiar escenografia.