Enxampen un lladre a Girona que robava roba i objectes

La Policia Municipal va detenir l'home després de veure com se saltava un semàfor en vermell

La Policia Municipal de Girona ha detingut un home de 35 anys i veí de Bescanó per una falta de furt. Els fets van passar al voltant de les dues del migdia del passat 8 de maig quan un agent va veure com el lladre, que conduïa un ciclomotor, es saltava un semàfor en vermell a gran velocitat i circulava de forma temerària pels carrers de la ciutat.

Un cop van aconseguir aturar-lo, el policia va comprovar que el lladre no tenia l'assegurança obligatòria i portava una motxilla folrada preparada per eludir les alarmes de les botigues. A l'interior de la motxilla van localitzar diverses peces de roba i objectes robats que encara portaven el preu i l'alarma. El detingut no tenia antecedents policials.

Els fets van succeir al voltant de quarts de dos del migdia del passat 8 de maig quan un agent de la Policia Municipal de Girona motoritzat va veure com el conductor d'un ciclomotor se saltava un semàfor en vermell a la cruïlla de carretera Barcelona amb Emili Grahit. El jove conduïa a gran velocitat i de forma temerària. Immediatament, l'agent va començar a seguir el conductor fins que va aconseguir aturar-lo al carrer Bisbe Sibilla.

El policia va demanar-li la documentació al conductor i va comprovar que no tenia l'assegurança obligatòria per poder circular. A més, va trobar una motxilla folrada que estava preparada per burlar els sistemes d'alarma de les botigues. Dins de la motxilla hi havia diverses peces de roba i objectes que encara portaven les etiquetes amb el preu i les alarmes posades.

Els policies van començar les gestions per esbrinar la procedència dels objectes furtats. Per tot això, el policia va imputar-li una falta de furt. El delinqüent no tenia antecedents policials.