Detinguda una conductora beguda que va ferir greument un motorista a Maçanet de la Selva

La dona va donar 1,11 mg/l en la prova d'alcoholèmia

Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van detenir el passat diumenge una dona, de 51 anys, com a presumpta autora d’un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques.

El passat 5 de febrer, pels volts de dos quarts de tres de la tarda, es va produir un accident de trànsit per col·lisió frontal, entre un turisme i una motocicleta, a la carretera C-35 en el terme municipal de Maçanet de la Selva. El conductor de la motocicleta va resultar ferit greu i la conductora del cotxe va resultar il·lesa.

Els agents van observar que la dona presentava clars símptomes d’haver consumit begudes alcohòliques. En la primera prova evidencial va donar un resultat positiu de 0,99 mg/l  i d’1,11mg/l a la segona prova. Per aquest motiu i per la seva implicació en l’accident els mossos la van detenir en el lloc dels fets.

La detinguda, sense antecedents, va passar el dia 6 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.