Detingut un pidolaire a Olot per robar amb violència a dues ancianes quan els demanava diners

Els prenia el moneder quan el treien per ajudar-lo

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria d’Olot van detenir el dia 3 de febrer en aquesta població, un home de 50 anys com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb violència i intimidació. El passat 1 de febrer la Policia Local d’Olot va rebre la denúncia d’una dona d’edat avançada que manifestava haver estat víctima d’un robatori violent a la via pública.

Els fets van passar al migdia, quan la dona entrava al portal del seu bloc de pisos de l’Avinguda Veneçuela i un home li va demanar diners per menjar. Quan l’anciana va treure el moneder l’home li va agafar amb violència fins gairebé fer-la caure a terra. Li va robar els diners en efectiu que portava i va marxar corrents direcció al Parc Nou. La víctima no va patir lesions.

L’endemà, 2 de febrer, els mossos van tenir coneixement d’un altre robatori violent amb idèntic patró d’actuació al Parc Nou. Pels volts de les cinc de la tarda un home va demanar diners a una senyora octogenària i després de forçar-li el moneder la va fer caure a terra sense provocar-li lesions. El lladre també va fugir a peu.

La Unitat d’Investigació d’aquesta comissaria, que es va fer càrrec d’identificar l’autor d’ambdós robatoris, va concloure la investigació amb la detenció del presumpte autor el passat 3 de febrer a Olot. El detingut, amb antecedents, va passar el dia 4 de febrer a disposició del jutjat en funcions de guàrdia d’Olot, qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.